Vágólapra másolva!
A férfivízilabda-bajnokság hetedik helyén végzett Újpesttől - szemben az élvonalban általánosan tapasztalható nagy jövés-menéssel - senki sem távozik, sőt két fiatal beépítésével immár hét juniorválogatott játszik a felnőtt csapatnál.

Ezt a helyzetet az elkövetkező 3 évben szeretnék megőrizni - mondta Sági Gábor szakosztályvezető annak kapcsán, hogy Őze István, a lila-fehérek klubelnöke a játékosokkal és a szintén maradó Petrovics Mátyás vezetőedzővel 2010-ig szóló szerződést írt alá.

"Már a tavasz folyamán törekedtünk arra, hogy olyan feltételeket tudjunk kínálni a pólósok számára, amelyek egyfelől versenyképesek, másfelől pedig kiszámíthatóságot jelentenek számukra az elkövetkező esztendőkre. Sok-sok év után végre elértük - s ez örömre és bizakodásra adhat okot -, hogy nem más egyesületeknek végzünk nevelő munkát, hanem meg tudjuk tartani tehetséges fiataljainkat. Hogy ezt megtehettük, köszönhető annak, hogy olyan támogatói megállapodásokat sikerült megkötni, amelyek 3 plusz 3 évre biztosíthatják az anyagi hátteret a nyugodt és eredményes munkához" - nyilatkozta Sági Gábor.