Vágólapra másolva!
Kámán Tamás visszatér a Zalaegerszeg férfi kosárlabdacsapatához.  Ezt Kelemen Péter, a Zalakerámia-ZTE elnöke jelentette be csütörtökön sajtótájékoztatón. A magyar válogatott 201 cm magas, 28 éves magasbedobójával kétéves szerződést kötött a klub. Kámán az Albacomptól igazolt újra Zalaegerszegre.

Gulyás Róbert két évre az Atomerőmű SE együtteséhez igazolt. A 213 centis magyar center az ukrán Azovmas Mariupol együttesétől tért haza Paksra, s csütörtökön alá is írta két évre szóló szerződését. Gulyás jó évet hagyott maga mögött, hiszen az ukrán együttessel bajnoki címet szerzett.

A 33. születésnapját július 28-án ünneplő óriás szülővárosában Dombóvárott kezdett kosarazni, majd a Pécs és az Atomerőmű SE érintésével vágott bele a légióskodásba

A Mariupol előtt a Pau-Orthezt (francia), a Chalon-sur-Saone-t (francia), az Adecco Asvelt (francia), a Dinamo Moszkva Regiont (orosz), az Olimpiakosz Pireuszt (görög), a Panellinioszt (görög), az Ülker Istanbult (török) és a Malagát (spanyol) erősítette légiósként.