Vágólapra másolva!
Még versenyben van a bajnoki bronzérmért a Szeged Beton férfivízilabda-csapata, ám a Tisza-parti együttes a jövő csapatát is építi, s két klasszis játékossal erősített a 2007-2008-as bajnokságra.

Varga Tamás személyében olimpiai bajnok játékost igazolt a Szeged Beton férfivízilabda-csapata. A világ- és olimpiai bajnok játékos három évre kötelezte el magát. A 32 éves klasszis az elmúlt szezont az olasz Chiavariban töltötte, korábban szerepelt a Szolnok, a Vasas, a Catania, a Nervi, a Basel, valamint az Újpest csapatában is.

"Mindenképpen szerettünk volna az egyébként is jó csapatunkba olyan pólóst szerződtetni, akinek segítségével első lépésként döntőbe esélyes, 2-3 év múlva pedig aranyéremsanszos együttesünk lehet. Olyan pólósra gondoltunk, akinek tekintélye van, aki képes összefogni a csapatot. Tamás alkalmas a feladatra, olyan játékos, aki a vízilabdának és a családjának él. Sok poszton használható, univerzális játékos: a világ egyik legjobb bekkje, jól lő, és centerként is magas szintű produkcióra képes" - nyilatkozta a Délmagyarországnak Körtvélyessy Péter, a Szeged elnöke.

Ugyancsak Szegedre szerződött Weszelovszky László, aki négy éve gólkirályként hagyta el a klubot. A Ferencvárosban, Egerben, legutóbb pedig az olasz Camogliban szereplő pólós két évre kötelezte el magát.