Vágólapra másolva!
Délszláv források szerint mindkét kapusát elveszíti a Buducnost Podgorica nőikézilabda-csapata. Ana Vojcic a hírek szerint a dán Aalborghoz tart, míg Sanela Knezovicot a Budapest Bank-Ferencváros és a Győri Audi ETO KC csapataival boronálták össze.

A montenegrói Vijesti szerint a Buducnost Podgorica nőikézilabda-csapatának mindkét kapusa távozni készül az idény végén. Az Ikasttól 2005-ben hazatérő Ana Vojcic ismét Dánia felé kacsingat, ezúttal az Aalborg lehet a szerb válogatott hálóőr új csapara.

A Podravka Koprivnicától érkező horvát Sanela Knezovic sem maradna, az újság szerint a Ferencváros, vagy a Győr lehet a befutó. Mivel a két csapat költségvetése között ég és föld a különbség, várhatóan nem Budapestre költözik a játékos, a befutó a bajnok Audi ETO lehet.

Győrben évek óta nemzetközi kupagyőzelemről álmodoznak, ehhez három klasszis kapusra lenne szükség. Mivel az ETO Petróczi Viktóriát kölcsönadta Kiskunhalasra, nem elképzelhetetlen, hogy Stancuta Guiu és Herr Orsolya mellett a horvát válogatott Knezovic lesz a harmadik hálóőr.