Vágólapra másolva!
Azok után, hogy az NHL egyik ügyeletes rosszfiúját, Chris Simont 30 meccses eltiltással sújtották a Jarkko Ruutu elleni durvaság miatt, a helyére beugró Blake Comeau élt a lehetőséggel, a mindössze szezonbeli második találkozóján jégre lépő hokis egy gólt és egy gólpasszt ért el az Islanders Pittsburgh elleni 4-2-es győzelme alkalmával.

Sidney Crosby, a Penguins sztárja elmúlt nyolc meccsén mindig legalább két pontot szerzett a Szigetlakók ellen, most azonban csak egy gólpasszra tellett, a New York-iak ugyanis nagyon kevés helyet hagytak neki, és mindig ott lihegett valaki a nyakán.

Daniel Briere először tért vissza Buffalóba, mióta nyáron Philadelphiába igazolt, a Sabres-drukkerek nagy ünneplésben részesítettek, de a meccsben már nem sok öröme volt a csatárnak, mivel a hazaiak 3-2-re nyertek, amivel sorozatban ötödik sikerüket aratták. A Flyers nem szívesen látogat a Buffalóhoz, mivel az elmúlt tizenegy vizitálásból mindössze kétszer sikerült megúszni vereség nélkül.

Szegény embert az ág is húzza, valószínűleg most már Los Angelesben is ismerik a mondást, miután a Kings úgy kapott ki 2-1-re, hogy a bírók elvettek egy gólt a videós visszajátszás után a kaliforniaiaktól, és kétszer a gólvonalról tisztáztak a Blue Jackets védői. Ráadásul Fredrik Norrena, a Colombus kapusa is klasszisteljesítményt nyűjtott, 33 lövést hárított, a Kings ezzel sorozatban hatodik vereségét volt kénytelen elkönyvelni.

eredmények:
Columbus Blue Jackets - Los Angeles Kings 2-1
Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers 3-2
Pittsburgh Penguins - New York Islanders 2-4
Edmonton Oilers - New Jersey Devils 1-3
Colorado Avalanche - New York Rangers 4-3 - hosszabbítás után
Calgary Flames - Dallas Stars 2-3 - hosszabbítás után