Vágólapra másolva!
Nincs könnyű helyzetben az E.on Kézilabda Gála szervezőbizottsága. A nőikézilabda-válogatott világbajnoki szereplése ellenére igen komoly érdeklődés mutatkozik a december 30-i, Syma-csarnokban megrendezendő fesztiválra, ám az utolsó pillanatig kérdéses lesz, vajon a Hypo Niederösterreich két csillaga, Tóth Tímea és Kirsner Erika ott lehet-e a pályán.

Idén sorozatban negyedik alkalommal kerül sor az E.on Kézilabda Gálára, amelynek ezúttal is a Syma-csarnok ad otthont.

Az idei eseményen a szurkolók megválaszthatják az év kézilabdázóját, a közönségdíjért információink szerint komoly csatát vív egymással Pálinger Katalin, Görbicz Anita és Tóth Tímea.

Előfordulhat azonban az a csúfság is, hogy utóbbi, győzelme esetén nem veheti át a díjat, az osztrák Hypo légiósának kérdéses ugyanis a szereplése.

Forrás: [origo]

A csapat ugyanis december 28-29-én részt vesz a Népligetben megrendezésre kerülő Sedria-Szabella-kupán, ahol a Dunaferr, a Budapest Bank-FTC és a horvát RK Lokomotiva Zagreb teszi tiszteletét.

Németh András vezetőedző azonban december 30-án két edzést tart Südstadtban, s annak ellenére, hogy a gála társrendezője, a Magyar Kézilabda Szövetség (Sinka László főtitkár segítségével) hivatalos levelet jutatott el a Hypo elnökéhez, Gunnar Prokophoz, az utolsó pillanatig kérdéses lesz, Tóth Tímea és Kirsner Erikát elengedik-e az eseményre.

Információink szerint már tavaly is akadtak problémák, hiszen perceken múlott csak, hogy Németh András leüljön a Vasas-Ferencváros nosztalgiamérkőzésen a zöldek kispadjára...

A hírek szerint, aki még látni akarja a kedvenceket, siessen a pénztárakhoz, ugyanis a világbajnokság kezdetére már kétezer belépő elővételben elkelt, de a vb-8. hely után is fogytak rendesen a jegyek.