Vágólapra másolva!
Megérkezett Székesfehérvárra Randell Jackson, az Albacomp férfikosárlabda-csapatának legújabb kiszemeltje. A 31 éves amerikai játékos 28 meccset játszott az NBA-ben, megfordult a Washington Wizards, illetve egy találkozó erejéig a Dallas Mavericks együttesében is.

Randell Jackson 1976. január 16-án született, pályafutását a Florida State egyetemi csapatában kezdte, három év után 1998-ban szerződtette a Washington Wizards, amelynek színeiben 27 meccsen 4,2 pontos dobóátlagot produkált, majd egy meccset vívott a Dallas együttesében is.

Ezt követően játszott a Ft. Wayne Fury (CBA), a Jacksonville Jackals és a Connecticut Pride együtteseiben, 2001 márciusában a venezuelai Trotamundos de Carabobo gárdájához, egy hónappal később a Puerto Rico-i Morovis Titanshoz igazolt. 2001-ben a görög Panioniosz, majd az izraeli Bnei Hasharon következett.

A vándormadár-típusú kosaras a tavalyi szezont az uruguayi Union Atletica színeiben kezdte, onnan az argentin Central Entrerriano Gualeguaychu csapatához szerződött, jelenleg pedig a mexikói Panteras de Aguascalientes játékosa.

A Fejér megyei Hírlap információja szerint Jacksont két hétig teszteli a szakvezetés, s utána dönt sorsáról. Amennyiben szerződést kap, a klub jelenlegi légiósai közül egynek távoznia kell.