Vágólapra másolva!
Augusztus 30-án megsérült, két héttel később megműtötték, de már ismét edzésekre jár Putics Barna, az MKB Veszprém férfikézilabda-csapatának 23 éves átlövője. Öccse, Bence, aki jelenleg a Balaton KC-t erősíti három és fél évre a Dunaferrbe igazolt.

Négy sérülés és három műtét után ismét edzésbe állt Veszprémben Putics Barna. Az MKB Veszprém férfikézilabda-csapatának válogatott átlövője augusztus 30-án, Kína ellen sérült meg, Két héttel később megműtötték a vállát, három hétig rögzítőkötést kellett viselnie, ám múlt pénteken visszatérhetett a pályára.

"Az első siker az volt, amikor a kötéstől megszabadultam. Azóta is mindennap gyógytornára járok, s pénteken végre már az edzéseket is elkezdhettem" - nyilatkozta a Naplónak a 201 centiméter magas játékos.

"Jelenleg teljesen stabilnak érzem a sérült vállam, de még az egészségesnél jóval kötöttebb. Természetesen folytatom a gyógytornát, s követem a szakemberek utasításait, mert egyszer s mindenkorra magam mögött akarom tudni ezt a sérülést. Nem akarok kockáztatni, így pontosan nem tudom megmondani, mikor játszok újra. Annyi bizonyos, hogy a szezonban még biztosan pályára lépek."

Öccse, Bence eddig a Balaton KC-ben szerepelt, ám a 20 esztendős balátlövő januártól új csapatban folytatja pályafutását, ugyanis megegyezett a Dunaferrel. A legifjabb Putics 2011. júniusáig kötelezte el magát az együtteshez.