Vágólapra másolva!
Mindkét magyar csapat elkerülte a címvédő orosz Szpartak Moszkvát a nőikosárlabda Euroliga csoportkörének müncheni sorsolásán. 

A viadal honlapja szerint a hazai bajnok MKB-Euroleasing Sopron az olasz Napolival, a lett Rigával, a francia Villeneuve-vel, az orosz CSZKA Moszkvával és a török Fenerbahcével került egy hatosba, míg a MiZo Pécs 2010 a francia Mondeville-lel, az olasz Faenzával, az orosz Dinamo Moszkvával, a spanyol Valenciával és a litván Vilniusszal veszi fel a küzdelmet az első, novemberben kezdődő szakaszban.

Az 1997-ben életre hívott kontinenssorozat történetében most először indulhat 24 gárda, az együtteseket négy hatos csoportba sorolták.

A beosztás
A csoport: Napoli (olasz), Riga (lett), Villeneuve (francia), MKB-EUROLEASING SOPRON, CSZKA Moszkva (orosz), Fenerbahce (török)

B csoport: Praha (cseh), Sibenik (horvát), Kraków (lengyel), Bourges (francia), Jekatyerinburg (orosz), Salamanca (spanyol)

C csoport: Gdynia (lengyel), Kosice (szlovák), Namur (belga), Szpartak Moszkva (orosz), Brno (cseh), Valenciennes (francia)

D csoport: Mondeville (francia), Faenza (olasz), Dinamo Moszkva (orosz), MIZO PÉCS 2010, Valencia (spanyol), Vilnius (litván)