Vágólapra másolva!
Fiatal, 20 év alatti játékosokkal erősített a magyar és az osztrák bajnokságban is érdekelt Alba Volán-Fevita jégkorongcsapata.

A székesfehérvári sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az előző idényben a Fehérvári Titánok ob I-es együttesében - amely gyakorlatilag az Alba Volán junior gárdája volt - szereplő Németh Péter, Sofron István, Hegyi Ádám és Kóger Dániel kapott szerződést. Érdekesség, hogy utóbbi két hokis édesapja szintén szerepelt korábban a Volánban.

Id. Ocskay Gábor szakosztályvezető ismertette a következő szezonra érvényes jegy- és bérletárakat. A kb. 50 magyar és osztrák bajnokira érvényes ülőhelyi bérlet 17 900, a névre szóló ülősek 27 900, az állóhelyi bérlet 9900, míg a diák- és nyugdíjasbérlet 5900 forintba kerül. Az egyes találkozókat 500, 900 és 1700 forintért lehet megtekinteni.

A klubvezetők emlékeztettek: az már korábban eldőlt, hogy náluk folytatja pályafutását Horváth András, Tokaji Viktor, Benk András, valamint a szlovák Michal Dostal. A két alapemberrel, Palkovics Krisztiánnal és Budai Krisztiánnal még folynak a tárgyalások. Ennefatti Omar szintén ajánlatot kap, és érkezik még külföldről két center is.

Az biztos, hogy Csibi József, Simon Csaba, Tőkési Lajos, Anton Poznik és Robert Rehák elhagyja a gárdát - vélhetően így jár Holéczy Roger is. Az együttes a júliusi pihenőt követően augusztustól kezdi újra a munkát.