Vágólapra másolva!
A csalódást keltő negyedik helyen végzett a spanyol férfikézilabda-bajnokság 2006/2007-es idényében a Barcelona együttese, amelynek magyar átlövője, Nagy László úgy véli, az új szezonban csak jobban szerepelhet az együttes. A válogatott jobbátlövő cáfolta azt a hírt, amely szerint visszatérne a Pick Szeged együtteséhez.

"Elég felemás bajnoki idényt zártunk, mind a csapat, mint én, hiszen nyár végén megnyertük a spanyol Szuperkupát, aztán bajnokságban végül csak a 4. helyen végeztünk. Kudarcnak éljük meg, hogy nem, indulhatunk jövőre a Bajnokok Ligájában, de az új összetételű csapattal és az új edzővel azon leszünk, hogy a KEK-et megnyerjük, s előkelőbb helyen zárjunk a bajnokságban is" - nyilatkozta Nagy László.

A Barcelona világklasszis jobbátlövőjével készült interjút itt nézheti meg:


Ami a Barcelona jövő évi keretét illeti: egy év után távozik a Szegedről igazolt Nenad Perunicic, nem marad Fernando Hernandez és Salva Puig sem, míg Dragan Skrbic visszavonul.

A csapat új szerzeménye a dánok klasszisa kapusa, a Portlandtől szerződtetett Kasper Hvidt, ugyancsak Barcelonában folytatja pályafutását Demetrio Lozano, az argentin Eric Gull és Rubén Garabaya (mindkettő Valladolid), és a dán Kolding beállósa, Jesper Noddesbo.