Vágólapra másolva!
Alig ért véget a 2006-2007-es bajnokság, a DAB.Extra.hu jégkorongozói máris megkezdték a felkészülést a következő szezonra. A dunaújvárosi együttes vezetőinek a legfontosabb célja, hogy együtt tartsák az ezüstérmes társaságot, s a tehetséges fiatalok mellé még megpróbáljanak erősítésként rutinosabbakat szerződtetni.

"A jövőt alapvetően a múlt határozza meg, s ebből a szempontból szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen az elmúlt szezonban kiemelkedően szerepelt együttesünk. Az alapokat tehát letettük, s egyértelműen az a célunk, hogy erre építkezve alakítsuk ki csapatunkat. A gárda nagyon elszánt, s a játékosok is megfogadták, hogy addig Dunaújvárosban maradnak, míg közösen meg nem nyerik a bajnokságot.

Ennek megfelelően arra számítok, hogy a fiatalok közül mindenki marad, s még kiegészülünk a csapathoz visszatérő Nagy Gergővel is. A célunk továbbra is az, hogy meghatározó szerepet töltsünk be a magyar jégkorongban, s ezt úgy szeretnénk megtenni, hogy a jövőben is főleg a dunaújvárosi születésű játékosokra építünk majd" - nyilatkozta Azari Zsolt, a DAB.Extra.hu csapatának ügyvezetője a klub hivatalos honlapján.

A klubvezető elmondta, a sikeres szezon után több játékos is bejelentkezett a klubnál, hogy szívesen folytatná Újvárosban pályafutását, ám a pénzügyi lehetőségek korlátozottak.

"Egyelőre abban a szakaszban vagyunk az igazolásokkal kapcsolatban, amikor még minden teljesen nyitott. A szerződéskötéseket legnagyobb mértékben a jövő évi bajnokság versenykiírása befolyásolja az anyagiak mellett, s jelenleg úgy tűnik, hogy soha nem látott erős mezőnnyel indul el az új bajnoki szezon" - mondta Azari.

Forrás: http://dab.extra.hu

Fotó: dab.extra.hu

Amint arról korábban beszámoltunk, a 2007-2008-as idényben az Alba Volán-FeVita, a DAB.Extra.hu, az Újpest, az FTC és a Miskolci Jegesmedvék mellett indul Csíkszeredai Sportklub, a HC Csíkszereda és a horvát Medvescsak Zagreb is, felmerült a szlovén Slavija Ljubljana esetleges szereplése is, sőt, állítólag a Steua Bukarest is jelezte, szívesen indulna a magyar bajnokságban.