Vágólapra másolva!
Borítékolható volt, hogy a Falco KC-Szombathely elleni kosárlabdakudarc fejeket követel majd Pakson: az első búcsúzó maga az edző, vagyis Zsoldos András, aki a kiesést követően benyújtotta lemondását.

A kosarinfo.com információja szerint benyújtotta lemondását Zsoldos András, az Atomerőmű SE férfikosárlabda-csapatának vezetőedzője. A válogatott korábbi kapitánya két bajnoki aranyérem, valamint egy Magyar Kupa-siker után azért köszönt el, mert a bajnokság negyeddöntőjében elvéreztek az alapszakaszt a hetedik helyen záró Falco KC-Szombathely ellen.

"Azt hiszem ez volt a legjobb megoldás részemről. Szereplésünk nagy csalódás, s ilyenkor egy edző magában levonja a konzekvenciákat. Most lehetne boncolgatni a kiesés okait, kereshetnék kibúvókat, de nem teszem. A paksi vezetők mindig korrektek voltak velem szemben, azt hiszem így van rendjén" - myilatkozta Zsoldos a Tolnai Népújságnak.

Tóth János, az ASE szakosztályvezetője elmondta, még nem dőlt el véglegesen a szakember távozása, a klub vezetése még szeretné kiértékelni az idényét, s tárgyalna Zsoldos Andrással is.