Vágólapra másolva!
Az elődöntőben a Szentest búcsúztató, címvédő Honvéd a Dunaújvárossal játssza a döntőt a női vízilabda-bajnokságban, miután a korábbi "örökös" aranyérmes vidéki gárda legyőzte az Újpest-OSC-t a másik ág csütörtök esti, második összecsapásán.

Eredmény, nőivízilabda-bajnokság, elődöntő, 2. mérkőzés:
Dunaújvárosi Főiskola-ELCO - UTE-OSC-Cemelog 13-8 (2-2, 5-1, 2-3, 4-2)
A párharcot a Dunaújváros nyerte 2-0-ra.

Nagy harc után, a hosszabbításban nyerte az első, idegenbeli találkozót 11-10-re a Fejér megyei gárda szombaton, a Hajós-uszodában, s lépéselőnyét nem herdálta el a két győzelemig tartó párharc csütörtöki csatájában, amelyet a Fabó Éva Sportuszodában vívott a fővárosiakkal.

Az előjelek ugyan nem a főiskolások mellett szóltak, hiszen a nyáron éppen a DF-ELCO-tól eltávozott válogatottakkal, Zantleitner Krisztinával és Primász Ágnessel erősítő Újpest-OSC a bajnokság alapszakaszában kétszer is legyőzte a megfiatalított újvárosi csapatot.

A rájátszás második meccsén azonban Mihók Attila együttese megint felül tudott kerekedni Becsey Péter másfél hete a LEN-kupa harmadik helyén végzett csapatán, s bejutott a döntőbe, főképpen az 5 gólig jutó Szűcs Gabriellának köszönhetően. A vendégeknél a 3 találatot jegyző Primász volt a legeredményesebb.

A bajnok Honvéd - hivatalos nevén a Domino-BHSE-Polo SC - és a Dunaújváros május 12-én kezdi meg az egyik csapat három győzelméig tartó összecsapás-sorozatát a bajnoki elsőségért.

A további kijelölt játéknapok: május 19., május 26., június 2. és június 3.

A férfi vízilabda ob I csütörtöki mérkőzésén:
Neptun VSC - Domino-BHSE 4-26.