Vágólapra másolva!
Hatgólos hátrányból, mégis továbbjutási esélyekkel vághat neki a Győr vasárnap a dán Slagelse ellen a nőikézilabda Bajnokok Ligája elődöntő visszavágójának, az FTC ugyanakkor már csak a szép búcsúban bízhat a román Oltchim Valcea elleni KEK-párharcban.

A bajnoki címvédő és Magyar Kupa-győztes győri együttes 31-25-re kapott ki múlt héten a dán Slagelse otthonában. A vége előtt nem sokkal már tíz találattal is vezetett a hazai sztárcsapat, ám elsősorban Görbicz Anita jó játékának köszönhetően, sikerült faragni a hátrányból.

Róth Kálmán, a magyar együttes edzője most abban bízik, hogy tanítványai közül nem csak Görbicz nyújt kiemelkedő teljesítményt vasárnap (14 ó), mert csak akkor van esély a bravúrra, ha a válogatott irányító mellé még fel tud nőni néhány játékos.

Forrás: MTI

Görbicz Anitára már az első meccsen sem lehetett panasz

A Kupagyőztesek Európa Kupája elődöntőjében már az első mérkőzésen eldőlt a Ferencváros sorsa, ugyanis Romániában 36-23-ra kapott ki Németh András együttese, amely a vasárnap 18 órakor kezdődő hazai mérkőzésen így az esélytelenség nyugalmával léphet pályára.

Az elődöntők 2. mérkőzésének időpontjai:
BL:
GYŐRI AUDI ETO KC - Slagelse (dán), vasárnap 14 ó (az első mérkőzésen: 25-31) (TV: m1)

KEK:
BUDAPEST BANK-FTC - Oltchim Valcea (román), vasárnap 18 ó (23-36) (TV: Sport1)