Vágólapra másolva!
Pénteken már új néven, új főtámogatóval léphet pályára a Győri ETO férfikézilabda-csapata, amely a Debrecen elleni létfontosságú összecsapáson már Győri Seat ETO FKC-ként szerepel.

A klub hivatalos honlapján Szijjártó Péter, a klub társadalmi elnöke elmondta, az új főtámogató ugyanannyival támogatja a férfi kézilabdásokat, mint a női kosarasokat. A jövőben pedig tovább nőhet ez a támogatás. A pénteki mérkőzést és a szombati Seat-Foton-Zala Volán nőikosárlabda-találkozót ingyen tekinthetik meg a szurkolók, de a vezetőség mindkét mérkőzésen kihelyez egy urnát, amelybe minden szurkoló elhelyezheti adományát.

A két mérkőzésen összegyűlt pénzt a férfikézilabda-csapat adósságainak törlesztésére fordítják. Az új névszponzor egyébként hamarosan átutalja a pénzt, a vezetőség pedig megkezdi a fennálló tartozások törlesztését.

A Magyar Kézilabda Szövetség irodájában kisorsolták a férfi Magyar Kupa elődöntőjének párosítását. Az egyik ágon a PLER Airport KC a Győr-MKB Veszprém párharc továbbjutójával meccsel, a másik ágon a Tatabánya Carbonex KC ellenfele a Dunaferr SE-Debreceni KSE csata nyertese lesz

A négyes döntő helyszínét pályázat útján jelöli ki a Magyar Kézilabda Szövetség, az eseményt április 14-15-én rendezik.