Vágólapra másolva!
Ha sikerül elintézni a papírokat, akkor csaknem két hétig három nigériai játékos és két edző vendégeskedik a Győri Audi ETO nőikézilabda-csapatánál. A klub jobbátlövővel erősített, s szerződtette a fiatal debreceni jobbátlövőt, Karnik Szabinát.

A szakemberek által legtehetségesebbnek tartott fiatal magyar balkezes játékos, Karnik Szabina a Győri Audi ETO-ban folytatja pályafutását. A 178 centiméter magas, jobbátlövőként és jobbszélsőként is szerepeltethető 17 éves játékost a zöld-fehérek már két éve Győrbe akarják csábítani, a jobbátlövő márciustól már a Szent-Györgyi Gimnázium tanulója, jelenleg keresztszalag-sérülése után lábadozik.

Győrbe jön három nigériai játékos, Sandra Imaghe, Victoria Ohenzuwa és Esosa Obakhavbaye is, ám ők edzőikkel együtt egyelőre csak tanulmányútra érkeznek. A válogatott kézisek március 26-a és április 8-a között látogatják majd az ETO edzéseit, céljuk, hogy Európa egyik legjobb csapatában edzhessenek és fejlődjenek.

A győri klub hivatalos honlapja szerint amennyiben valamelyikük elnyeri a szakvezetés tetszését, nem kizárt, hogy hosszabb távon is Győrben maradhat.