Vágólapra másolva!
Harminckét kihagyott mérkőzés után ismét pályára lépett Jao Ming, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets kínai centere, ám csapata ennek ellenére kikapott a Cleveland Cavaliers otthonában.

A december 23-án lábtörést szenvedett kínai sztár 27 percet töltött a pályán, s ez idő alatt 16 pontot és 11 lepattanót szerzett.

Egy nő bántalmazásért őrizetbe vették Ron Artestet, a Sacramento Kings sztárját. A játékost Sacramento külvárosában található otthonában tartóztatták le, miután egy veszekedés során többször földre lökött egy nőt, és nem engedte neki, hogy jelentse az esetet a rendőrségnek.

A dühödt vita később a ház előtt folytatódott, amikor Artest megpróbált elhajtani, a sértett azonban egy fazékkal betörte autójának szélvédőjét. A helyi rendőrség szóvivőjének tájékoztatása szerint, amikor kollégái a helyszínre érkeztek mindkét fél a házban tartózkodott.

A kosárlabdázó és a nő közötti kapcsolatról Andrew Scott nem adott felvilágosítást, ám azt elárulta, hogy egy három éves kislány is volt a házban. Artestet később 50 ezer dollár óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Eredmények:
Orlando Magic - Milwaukee Bucks 99-81
Cleveland Cavaliers - Houston Rockets 91-85
Miami Heat - Atlanta Hawks 88-81
Detroit Pistons - Golden State Wariors 93-111
Utah Jazz - Charlotte Bobcats 120-95
Los Angeles Clippers - San Antonio 74-88