Vágólapra másolva!
Közös megegyezéssel szerződést bontott a DKSE élvonalbeli férfikézilabda-csapata és Dayka István vezetőedző. A keddi, Dunaferr elleni Magyar Kupa-mérkőzésen - amelyen a hajdúsági együttes három góllal nyert - a korábbi másodedző, Medgyessy Sándor ült a debreceni kispadon.

A PLER-Airport már bejutott a Magyar Kupa elődöntőjébe, miután jobbnak bizonyult az Uniqa Pécsnél. A Százhalombatta az első mérkőzésen 31-29-re verte a címvédő Pick Szegedet búcsúztató Tatabánya-Carbonexet (visszavágó március 7-én), míg a Győri Rába Quelle ETO KC-MKB Veszprém párharc első találkozóját március 12-én, a visszavágóját pedig március 13-án rendezik.

férfi Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
Debrecen - Dunaferr 32-29 (19-15)
visszavágó: március 14-én, Dunaújvárosban

A debreceni klub vezetői már keresik Dayka István utódját, a posztra Skaliczki László volt az első számú jelölt, ám a férfiválogatott szövetségi kapitánya végül nemet mondott a felkérésre.

A vezetők azon dolgoznak, hogy mihamarabb megtalálják a csapat trénerét, és terveik szerint a március 3-ai, Gyöngyös elleni idegenbeli bajnokin már az új szakember dirigálja majd a DKSE-t.