Vágólapra másolva!
Internetes közvetítés itthonról, telefonos bejelentkezések idegenből: ezt a két új szolgáltatást nyújtja a Győri ETO KC honlapja, a Hunnet Hungarian Networks segítségével - jelentették be ma sajtótájékoztatón a győri Tequila étteremben.

Az ETO kézilabdacsapatának szurkolótábora napról napra bővül nemcsak az országban, hanem külhonban is. Naponta érkeznek a szurkolói e-mailek Lengyelországtól Norvégiáig, Dániától Franciaországig. Miután sokan vannak, akik nem tudnak jelen lenni a zöld-fehérek hazai összecsapásain, a klub az új szolgáltatásokkal próbál kedveskedni.

A Hunnet Hungarian Networks, a Revita TV segítségével az összes olyan hazai mérkőzést közvetíteti a világhálón, amelyet az országos televíziók nem sugároznak. A Debrecen elleni hazai mérkőzés volt a főpróba. Sajnos ekkor még nem sikerült igazán jó minőséget biztosítani, de ennek egyetlen oka volt: a Magvassy sportcsarnokban az internetes sávszélesség még nem megfelelő - remélhetőleg azonban ez a probléma minél hamarabb megoldódik.

Telefonos közvetítést eddig már négy összecsapásról is adott a honlap, ez természetes folytatódik. Legközelebb Trondheimből lesz hallható jövő vasárnap.