Vágólapra másolva!
Váratlan és meglehetősen rossz hírt kapott Budapesten a MiZo Pécs klasszis centere, Béres Tímea, akinek porcsérülésére dr. Knoll Zsolt műtéti beavatkozást javasolt. Ám a klasszis erre egyelőre gondolni sem akar.

A csütörtök óta tartó pihentetés hatására jobban van Béres Timea térde, és a pénteki MRI-eredmények alapján sem számított arra a center, hogy a budapesti vizsgálat során műtétet javasol neki dr. Knoll Zsolt. A doktor december 21-ét jelölte meg a beavatkozás lehetséges legkorábbi időpontjának, ezt azonban Béres mindenképpen el szeretné kerülni.

"Nem számítottam arra, hogy műteni kelljen a térdemet, és most még belegondolni sem akarok abba, hogy ha nem tudom elkerülni a beavatkozást, milyen kálvária várna rám a rehabilitáció során" - mondta a center a MiZo Pécs hivatalos honlapján.

"Épp emiatt semmiképpen nem szeretném megoperáltatni magam. Annyi baj volt már ezzel a térdemmel, hogy elkeseredésemben az is megfordult bennem, ha most operációra van szükség, nem csinálom tovább az élsportot. Most egyelőre óvatosan nekiállok erősíteni, próbálom fokozatosan terhelni a térdemet, és várom, hogy miként reagál majd. Ebben a pillanatban nem lehet még tudni, hogy mi lesz a továbbiakban, a doktor úr azt mondta, öt percet bírnék Belgiumban. Ha ez így van, akkor nincs értelme elutazni, de nagyon bízom benne, hogy nem ennyire rossz a helyzet. Én mindenesetre nagyon szeretnék a pályán lenni, ha a térdem engedi."