Vágólapra másolva!
Két vereség után a harmadik mérkőzésén nyert, így a harmadik helyen végzett a Dunaújváros a nőivízilabda-Bajnokcsapatok Európa Kupája olaszországi négyes döntőjében.

nőivízilabda-BEK, négyes döntő, 3. játéknap:
Dunaújvárosi Főiskola-ELCO - Vuliagmeni (görög) 15-14 (1-3, 4-3, 3-2, 3-3, 3-2, 1-1) - hosszabbítás után
a magyar góldobók:
Bujka B. 7, Szücs, Primász, Benkő N. 2-2, Zsámbok, Brávik F. 1-1

A magyar bajnok sorozatban ötödször szerepelhetett a BEK döntőjében, s a tavalyelőtti és tavalyi dobogós helyezést megismételve megint bronzérem jutott Mihók Attila együttesének.

A harmadik pozícióhoz - az orosz Kirisitől és a hazai Orizzonte Cataniától elszenvedett vereség miatt - a vasárnapi befejező körben mindenképpen nyernie kellett a magyar gárdának a Vuliagmeni ellen, ami ha "túlórában" is, de sikerült neki.

A vezetést Bujka Barbara révén szerezték meg a dunaújvárosiak, akik a folytatásban azonban majdhogynem folyamatos üldözőversenyre kényszerültek, hogy utolérjék a hol egy, hol két góllal előbbre tartó görögöket. A részsikerek - 3-3, 4-4, 7-7 - után aztán végre megint a Dunaújváros jutott lépéselőnyhöz Szücs Gabriella jóvoltából (8-7). Egyenlítést követően - már a negyedik negyedben - az ekkor negyedszer eredményes Bujka találatára is volt azonban válaszuk a görögöknek, 9-11 után viszont Primász Ágnes és Brávik Fruzsina zárkóztatta vissza csapatát "ikszre" (11-11), következhetett a hosszabbítás.

A ráadásban sorjáztak a találatok, s különösen Bujka volt elemében, aki a második 3 perc végén hetedszer is jól célzott, s beállította a BEK-bronzot érő 15-14-es végeredményt.