Vágólapra másolva!
Vereséggel kezdte szereplését a magyar jégkorong-válogatott a Pannon GSM-kupán: Pat Cortina csapata két góllal maradt alul a jelenleg A csoportos szlovén együttessel szemben.

1. forduló:
Magyarország - Szlovénia 3-5 (0-0, 1-2, 2-3)
gól: Ocskay (25.), Majoros (48.), Csibi (49.), illetve Robar (27.), Razingar (35.), Hafner (47.), Ciglenecki (55.), Muric (56.)

A gól nélküli, de ezzel együtt jó játékot hozó első harmad után Ocskay Gábor révén a magyarok jutottak vezetéshez, a második szakasz második felében azonban fordítottak a vendégek.

A harmadik játékrész elején növelték előnyüket a szlovének, de a magyarok Majoros szerencsés, illetve Csibi szép találatával egalizáltak. Nem sokkal később azonban az ellenfél egy perc alatt két gólt ütött, és ezzel el is döntötte a találkozót.

A nap másik mérkőzésén:
Horvátország - Team Canada 1-1 (0-0, 1-1, 0-0, 0-0) - hosszabbítás után

A nap másik mérkőzésén a horvát nemzeti csapat döntetlent játszott a Team Canada néven szereplő alakulattal, amely valójában a sportág őshazájának amatőr bajnoka, az Allen-kupát, illetve Ontario-tartományi pontvadászatot megnyerő Thunder Bay Bombers.

A káposztásmegyeri Koriközpontban zajló háromnapos torna a magyarok számára - amint az az esemény szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott - elsősorban az áprilisi Divízió I-es vb-re történő felkészülést szolgálja.

A Pannon GSM-kupa további programja:
szombat:
15 ó: Magyarország - Horvátország
18 ó: Team Canada - Szlovénia

vasárnap:
11.30 ó: Magyarország - Team Canada
14.30 ó: Horvátország - Szlovénia