Vágólapra másolva!
Kihagyja az SPR Icom Lublin elleni szombati EHF-kupa-mérkőzést Szűcs Gabriella, a Debrecen kézilabdázója. A válogatott átlövő még múlt csütörtökön, a Vasas elleni idegenbeli bajnokin sérült meg, s szenvedett részleges bokaszalag-szakadást.

Nem léphet pályára a január 11-én, szombaton sorra kerülő kupamérkőzésen Szűcs Gabriella. A Debrecen nőikézilabda-csapata az EHF-kupa nyolcaddöntőjében a lengyel bajnok SPR Icom Lublin ellen hazai pályán meccsel, ám a válogatott balátlövő nélkül lesz kénytelen felvenni a küzdelmet.

Szűcs még múlt csütörtökön, a Vasas elleni bajnokin szenvedett részleges bokaszalag-szakadást a Fáy utcában, s a hétfő orvosi konzílium javaslatára inkább kihagyja a fontos mérkőzést. Az egy héttel később esedékes visszavágón talán már szerepelhet a játékos.

A kupamérkőzésre a klub csütörtöktől elővételben árulja a belépőket a Hódos-sportcsarnok büféjében, az éves bérletek természetesen érvényesek a találkozóra.

A szombati találkozó eredményének alakulását élőben követhetik az érdeklődők a csapat internetes honlapján, míg a visszavágót a Lublin oldalán képekben is látni lehet majd.

Az EHF-kupa hétvégi programja, nyolcaddöntő, 1. mérkőzések:
január 11., szombat:
16.45: AKABA Bera Bera (spanyol) - Podravka Vegeta (horvát)
17.00: Debrecen - SPR ICom Lublin (lengyel)
17.00: Ankara Havelsan (török) - Ferencváros
17.00: Rosztov-Don (orosz) - HB Metz (francia)
18.00: Motor Zaporizzsja (ukrán) - Cementos la Union-Ribarroja (spanyol)
18.00: GAS Anagenniszi Artasz (görög) - GOG Svendborg Gudme (dán)

január 12., vasárnap:
14.45: Ikast Bording (dán) - Slovan Duslo Sala (szlovák)
17.00: Cornexi Alcoa - RK humel, Beograd (szerb-montenegrói)

Szűcs bokaszalag-szakadást szenvedett/sport/csapat/kezilabda/20060204kovereseget.html?pIdx=1