Vágólapra másolva!
A jégkorong Interliga rangadóján az Alba Volán-FeVita 2-1-re nyert az Újpest ellen a Megyeri úton.

jégkorong Interliga
Újpest - Alba Volán FeVita 1-2 (1-0, 0-1, 0-1)
Megyeri út, 300 néző
gól: Szajbert P. (15.), illetve Majoros (39.), Sille (43.)

Lendületesen indultak harcba a csapatok a győzelemért, ezzel párhuzamosan megkezdődött a két kapus, az újpesti Bernei és a székesfehérvári Hetényi három harmadon át tartó tündöklése. A 15. percben Szajbert Patrik lépett meg a bal oldalon, és kilőtte a bal felső sarkot, ezzel vezetett az Újpest.

A második játékrészben a lila-fehérek próbálták növelni az előnyt, de a nagy igyekezetet az Alba többször a visszájára fordította. A 30. percben Ondov szépen lekészített korongját Drahovsky a kapusba lőtte. A 39. percben Dubek és Szabó vezette a pakkot Hetényire, aki azonban hárítani tudott. Az ellencsapásból viszont Majoros megszerezte az egyenlítő találatot.

A 43. percben Ocskay passzolt az újpesti kapu mögül Silléhez, aki a felső sarokba lőtte a korongot. A hazaiak az eredmény után vetették magukat, negyedórányi eredménytelenség után az utolsó percekben kapott emberelőnyüket a kapus lehozatalával megduplázták. A lefújás előtt azonban az Alba szerzett korongot, ám Palavcsik félpályás lövése elhalt a kapuvason.

(MobilPress)