Vágólapra másolva!
A Pick Szeged fölényesen legyőzte a vendég bosznia-hercegovinai Izvidac Ljubuskit a férfikézilabda Bajnokok Ligája D csoportjának utolsó fordulójában, és így bejutott a nyolcaddöntőbe.

Férfi BL, D csoport, 6., utolsó forduló:
Pick Szeged - Izvidac Ljubuski (bosznia-hercegovinai) 33-22 (19-10)

A továbbjutáshoz pontot kellett szereznie a Szegednek, és ennek szelemében kezdte az összecsapást. Gyorsan elhúzott (5-1), a riválisnak semmi esélye sem maradt a fordításra. A szünetre már kilencgólos volt az előny.

A folytatásban sem változott a játék képe, a hazaiak maradéktalanul kiszolgálták közönségüket, igaz, olykor könnyelműsködtek, és így ziccerek is kimaradtak.

Az már korábban eldőlt, hogy ebből a kvartettből első helyezettként a címvédő spanyol Barcelona került tovább. A nyolcaddöntő sorsolását kedden 11 órakor tartják Bécsben.

A másik magyar gárda, az MKB Veszprém vasárnap 17 órakor az előző kiírásban finalista spanyol Ciudad Real otthonában lép pályára. Már mindkét együttes a 16 között van, csak az a kérdés, hogy ki lesz a kedvezőbb kiemelést biztosító első helyezett. A Veszprém akkor nyeri meg az F csoportot, ha pontot szerez, vagy egy góllal kap ki, vagy úgy veszít kettővel, hogy legalább 29 találatot ér el, ugyanis az egymás elleni első meccsen 31-29-re nyert.