Vágólapra másolva!
A margitszigeti Hajós uszodában zajló férfivízilabda Sziget Grand Prix vasárnapi befejező napjára három csapat őrizte meg esélyét a tornagyőzelemre: az eddigi mindhárom meccsét megnyerő Eger, az ötpontos Spandau 04 és a két nap alatt négy pontig jutott Partizan.

eredmények:
UTE-VB Leasing - Spandau 04 (német) (1-3, 3-2, 3-2, 3-3)

Az összecsapást a német együttes kezdte frissebben, ám a magyar gárda a második negyedben újítani tudott, s 1-3-ról 4-3 fordított. A hajrában aztán, elsősorban a négy gólig jutó Dávid Zoltánnak köszönhetően 10-8-ra elhúzott az UTE, s már úgy tűnt megnyeri a meccset, ám a német együttes 9 másodperccel a vége előtt egyenlíteni tudott.

Brendon-ZF Eger-TEVA-VasasPlaket 6-4 (0-1, 0-0, 3-1, 3-2)

Két és fél negyednek kellett eltelnie ahhoz, hogy az egriek megszerezzék első góljukat, ám jellemző a mérkőzésre, hogy ezzel lett 1-1 az állás a hatékony támadójátékkal addig adós csapatok összecsapásán. A folytatásban sem záporoztak a találatok, de végül biztos egri sikert hozott a találkozó.

Brendon-ZF-Eger - UTE-VB Leasing 8-4 (3-2, 2-0, 2-2, 1-0)

Elég hamar kiderült, hogy a Sziget GP honi szereplői közül az Újpest sem lesz megemészthetetlenül nehéz falat az Eger számára. Gerendás György együttese az elején bizonytalankodott egy keveset, azonban Suti Gábor két találata, 0-2 után átvette a kezdeményezést, előbb egyenlített, majd elhúzott 5-2-re, s ha Áts Bertalan nem véd olykor bravúrosan, ziccereket is hárítva, még nagyobb különbséggel nyert volna.

TEVA-VasasPlaket - Partizan Beograd (szerb-montenegrói) 6-6 (2-1, 2-1, 2-3, 0-1)

Az Egertől elszenvedett vereséget a szerb vendégcsapattal szemben óhajtották feledtetni a piros-kékek, ennek megfelelően el is húztak két góllal, elsősorban a válogatott formában centerező Steinmetz Ádám létszámfölényes helyzeteket eredményező játéka és Vindisch Ferenc háromgólos produktuma nyomán. A harmadik és még inkább a negyedik negyedben végrehajtott Partizan-akciókra viszont már nem talált hatásos ellenszert az angyalföldi alakulat, amely a kiabálós-verekedős végjátékban rendre elpuskázta lehetőségeit. A bíráskodást olykor túlságosan is vehemensen kritizáló szerbek közül Vasovicot végleg cserével kiállították.

további eredmények:
Barceloneta (spanyol) - Spandau 04 (német) 7-7 (3-1, 1-3, 1-1, 2-2)
Partizan Beograd (szerb-montenegrói) - Barceloneta (spanyol) 10-7 (3-0, 2-4, 1-2, 4-1)