Vágólapra másolva!
A következő szezonban Soproni sÖrdögök néven szerepel az NB I B-ből az élvonalba feljutott Soproni Ászok férfikosárlabdacsapata.

Amint arról Bokor Ákos, a klub ügyvezetője a szezonnyitó sajtótájékoztatón beszámolt, az új névhez új klubszín is társul: az együttes színe az eddig kék-fehérről zöld-fehérre változik.

A pénteki évadnyitón a város polgármestere, Walter Dezső mellett a fő támogató, a Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. vezérigazgatója, a holland Alle Ypma, valamint a klub örökös tiszteletbeli elnöke, a cég külkapcsolatokért felelős igazgatója, Németh Árpád is jelen volt. Az egyesület és a sörgyár egyébként három évre szóló megállapodást kötött egymással.

A klubbal kapcsolatos sportszakmai fejleményekkel kapcsolatban Bokor elmondta: a feljutást kiharcoló csapatból sikerült Sopronban tartani Boldizsár Ferencet, Csaplár-Nagy Arnoldot, valamint a négy saját nevelésű kosarast, Balogh Gergelyt, Körtélyesi Gergelyt, a csapatkapitányt, Palotai Pétert, illetve az elmúlt idény legjobb ifjúsági játékosát, Vesztergom Zsoltot.

Kiesett a Sopronhttp://www.origo.hu/sport/csapat/kosarlabda/20040602akaposvar.html?pIdx=2

Az ügyvezető egy új játékos érkezéséről is beszámolt: az amerikai Marcus Carr irányító poszton szerepel, 186 cm magas és 25 éves. A 2001/02-es évadban ő volt az amerikai egyetemi bajnokság (NCAA) első divíziójában a legjobb gólpasszadó, meccsenkénti 8,9-es asszisztátlaggal.