Vágólapra másolva!
Az olasz Pro Recco vízilabdacsapatába igazolt Szívós Márton, a Domino-BHSE fiatal tehetsége. A világbajnokságra készülő válogatott pólósa 2007-ig szóló szerződést írt alá az itáliai klubbal.

"Régóta vágytam arra, hogy kipróbáljam magam egy erős külföldi csapatban. Amikor tavaly megállapodtam a Domino vezetővel a folytatásról, bekerült a szerződésembe egy olyan kitétel, mely szerint megfelelő külföldi ajánlat esetén eligazolhatok. Ezúton szeretném megköszönni a vezetőknek, az edzőmnek, Kovács Istvánnak, a játékosoknak és mindenkinek, aki a csapat körül dolgozott, hogy így álltak hozzám, most és az elmúlt években. Nehéz innen elmennem, de a szerződésem tulajdonképpen kétéves kölcsönadási szerződés és abban az esetben, ha 2007-ben hazatérek csak a Honvédba igazolhatok. Persze ennek kimondottan örülök" - nyilatkozta Szívós Márton a Domino-BHSE hivatalos honlapján.

A Pro Recco fennállása során 19 bajnoki aranyérmet szerzett (utoljára 2002-vel, még Benedek Tiborral soraiban lett bajnok), az idei elődöntőben ötmérkőzéses csatában maradt alul a nápolyi Lottomatica Posillipóval szemben.

A Pro Reccóban még egy magyar játszik, Madaras Norbert személyében.