Vágólapra másolva!
A közelmúltban két légiósától is megvált az Albacomp férfikosárlabda-csapata, ám úgy tűnik, máris sikerült megtalálni Gintaras Stulga, valamint Ales Primc utódját. A fehérvári klub ugyanis a hármas posztra két új légióst is szerződtetett az izraeli Yoav Bar, illetve a szlovén Dalibor Petrovic személyében.

Az Albacomp hivatalos honlapja szerint a klub előbb tesztelte, végül szerződtette két új légiósát. A két méter magas, izraeli-angol kettős állampolgársággal rendelkező Yoav Bar az izraeli Rishon Le-Zion csapatát hagyta ott, játéka meggyőzte a fehérvári vezetőket, ugyanis a szezon végéig kapott szerződést.

A szlovén Dalibor Petrovic (aki 2001-ben bemutatkozhatott hazája válogatottjában is) ellenben nem garantált szerződést kapott, ám rá is számít Farkas Sándor vezetőedző. A 198 centis bedobó pályafutás során olyan csapatokban fordult meg, mint a lengyel Spojnia Stargard Szczecinski, a szlovén Birokrat SQL Ljubljana és a horvát KK Split, az idei szezonban a szlovén Parklji Bezigrad csapatát erősítette.

A fehérváriak egyébként kedden bajnokit is játszottak, s Nyíregyházán - még az új légiósok nélkül - 98-85-re nyertek a Marso-Carmo Suzuki NYKK ellen.