Vágólapra másolva!
Fél évet töltött mindössze svájci csapatában a Fotex KC Veszprémtől kölcsönbe érkező Tóth József, akivel klubja decemberben bontott szerződést. A válogatott kézilabdázó a német másodosztályban talált új csapatot, s a Tuspo Obenburghoz igazolt.

Tóth Józsefet a 2003-04-es kézilabdaszezon végén adta kölcsön a Fotex a svájci élvonalban szereplő Schaffhausen csapatának, mondván, a fiatal játékos legalább állandó játéklehetőséghez jut, amit Pérez és Diaz mögött nem kapott meg Veszprémben.

A játékos a válogatottságról lemondott az olimpia előtt, teljes erővel klubcsapatára koncentrálhatott, ennek tükrében érdekes, hogy fél év elteltével a svájciak nem tartottak igényt játékára.

Tóthtal szerződést bontott klubja, így a magyar játékos a német Bundesliga másodosztályába, a déli csoportban szereplő Tuspo Obenburghoz szerződött. A klub jelenleg a 18 csapatos ligában a 13. helyet foglalja el, 18 mérkőzéséből hatot nyert meg, tízet elveszített, kétszer pedig döntetlenre végzett.

Ami a Schaffhausent illeti, a klub máris szerződtette a 76-szoros görög válogatott Szavasz Karipidiszt, a 26 éves, 185 centiméter magas, 90 kilogramm testsúlyú játékos a szezon végéig kötelezte el magát.