Vágólapra másolva!
A remek második félidőt produkáló Ferencváros legyőzte a vendég Győri Graboplast ETO KC-t a nőikézilabda NB I pénteki rangadóján. A hazaiaknál a válogatott Tóth Tímea tizenötször volt eredményes.

Eredmény:
FTC - Győri Graboplast ETO KC 30-26 (10-15)

A szerdán tragikus autóbalesetben elhunyt Kulcsár Anita emlékére egyperces gyászszünettel kezdődött a mérkőzés. A ferencvárosi szurkolók transzparenssel "köszöntek el" a Dunaferr válogatott kiválóságától.

A két EHF-kupa-nyolcaddöntős összecsapását jobban kezdte a hazai csapat, 3-0-ra elhúzott, ezt követően viszont egyenlített a Győr. A 20. percig fej fej mellett haladtak a csapatok úgy, hogy a népligetiektől szinte csak Tóth talált be. A szünet előtti hajrában aztán az ETO - amely többször emberhátrányban volt - könyörtelenül kihasználta a rivális megingásait.

A második félidőre egy "másik" FTC lépett pályára, amely hihetetlenül keményen védekezett és a gyors támadásait rendre góllal fejezte be. A vendégek nem igazán tudtak alkalmazkodni a fordulathoz, közülük hárman is piros lapot kaptak. A Ferencváros cserekapusa, Miklosova sziporkázott, míg Tóth egyszerűen tarthatatlan volt.

A Győr veresége azt jelenti, hogy továbbra is a címvédő Dunaferr a listavezető, míg a Ferencváros feljött a harmadik-negyedik helyre.