Vágólapra másolva!
Szépen fogynak a jegyek a december 11-i Sony Ericsson K-500i Kelet-Nyugat gálára. A kosárlabdázás honi csillagai a Papp László Budapest Sportarénában adnak egymásnak randevút, és a szervezők számos kezdeményezéssel igyekeznek kicsábítani a szurkolókat a ragyogónak ígérkező rendezvényre.

Úttörő ötlet az úgynevezett családijegy-akció, amely húszszázalékos kedvezményt jelent a legjobb helyekre szóló 4000- Ft-os tikettek megvásárlóinak.

Fontos információ az is, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan az érdeklődők az NB I-s együttesek vezetőinél, illetve a kosárlabda-szövetségben is igényelhetnek belépőket (melyek 990, 2500, 3500 és 4000 forintba kerülnek), jegyek kaphatóak a Ticketpro jegyirodáiban (06-1-422-2682).

Akik a nem emelt díjas 06-20-388-5838-as telefonszámon sms-ben szavaznak kedvenceikre, azok között tiszteletjegyet sorsolnak ki a rendezők a gálára (minden századik szavazó nyer). Minden szavazó számára jó hír, hogy a gála délelőttjén esedékes Jam Session-programon ingyen vehet részt, találkozhat kedvenceivel, és még kosarazhat is.

Ezután nézzük, hogyan áll a szavazás! A női mezőnyben Keleten és Nyugaton egyaránt a válogatottak kapják a voksok nagy részét: nyugaton a PVSK és az Euroleasing Sopron által fémjelzett csapat van alakulóban. Keleten a Szolnok és a Diósgyőr köré formálódik a csapat, ugyanakkor ott van a kezdő ötösben a BSE varázslatos karmestere, Holland-Corn.

Nyugaton a magyarok közül Bencze Zoltán és Dénes Gábor kapott sok szavazatot, míg Keleten, a Mészáros Zalán, Sitku Ernő, Horváth Ákos tengely van alakulóban.

Aki további információra vágyik, klikkeljen a www.streetballnet.hu vagy a www.kosarlabdagala.van.hu oldalra. A férfiaknál a külföldiek és ezen belül az amerikaiak továbbra is igen népszerűek. Nyugaton a fehérvári Jermaine Spivey, keleten Ledon Green (MAFC) a listavezető, de a szurkolók szívesen vennék Sztojan Ivkovic (PVSK), Patrick Lee (Debrecen) és Cory Bradford (Univer) fellépését is.

(x)