Vágólapra másolva!
Újabb két évvel meghosszabbította szerződését Alessandro Campagna, a görög férfivízilabda-válogatott olasz szakvezetője. A játékosként 1992-ben olimpiai bajnoki címet szerző klasszis kontraktusa az olimpiát követően járt le, Athénban az együttes a negyedik helyen zárt.

A görög együttes a Világliga 2005-ös sorozatában éppen Magyarországgal került egy csoportba, rajtuk kívül még Spanyolország, Ausztrália, Oroszország, Kanada és Kína lesz a rivális. A selejtezőkre június 16-19. között Görögországban, illetve június 24-26-ig, hazánkban kerül sor. A másik ágon Szerbia-Montenegró, Olaszország, Egyesült Államok, Brazília, Németország, Horvátország, és Románia játszik. A szuperdöntő helyszíne Belgrád lesz.

Campagna már ki is hirdette keretét, amelynek első összetartásán csak az Olaszországban profiskdó Hrisztosz Afrudakisz (CN Posillipo) hiányzik igazoltan.

a görögök 26-os kerete
Deligiannisz, Florosz, Hizasz, Haciteodoru, Delakasz, Tomakosz, Doszkasz, Teodoropulosz (mind Olimpiakosz), Protonotariosz, Kacaunisz, Miteludisz (mind Vouliagmeni), Karabecosz (Patrasz), Szanta, Kalakonasz, Gerogiosz Afrudakisz, Reppasz (mind Panioniosz), Mazisz, Vlontakisz, Milonakisz, Hszacikiriakakisz, Blanisz (mind Ethnikosz), Vulgarakisz, Liocakisz, Kaculakisz (mind NC Chania), Fontulisz, Dulosz (mindkettő NC Chios), Hrisztosz Afrudakisz (CN Posillipo).