Vágólapra másolva!
A Dunaferr hazai pályán fölényes győzelmet aratott a szlovén Cimos Koper ellen a férfikézilabda EHF-kupában, a 16 közé jutásért zajló párharc első mérkőzésén.

EHF-kupa:
a 16 közé jutásért, 1. mérkőzés:
Dunaferr - Cimos Koper (szlovén) 39-25 (21-12)

A dunaújvárosi csapat kapusát, Stoklt a 22. percben piros lappal kiállították, mert megütötte ellenfelét. A visszavágóra jövő vasárnap kerül sor.

A TBV Lemgo megnyerte vasárnapi Bajnokok Ligája-mérkőzését a Sandefjord ellen, így csak a jövő heti utolsó fordulóban dől el, hogy a Fotex KC Veszprém vagy a német csapat végez az élen a G csoportban.

A magyar együttes lényegesen kedvezőbb pozícióban van, mivel a két héttel ezelőtti, németországi sikerének (is) köszönhetően eddig két ponttal többet gyűjtött riválisánál, amely a zárófordulóban éppen hozzá látogat. A két csapat első összecsapása ötgólos (28-23-as) Fotex-győzelemmel zárult. A továbbjutást már mindkét alakulat kiharcolta.

Bajnokok Ligája:
G csoport, 5. forduló:
TBV Lemgo (német) - Sandefjord (norvég) 38-29 (18-15)

A csoport állása:
1. Fotex KCV 10 pont
2. Lemgo 8
3. Sandefjord 1 (129-159)
4. Kaunas 1 (118-172).

A Veszprém jövő szombaton fogadja a Lemgót. Az A csoportban a Szeged csoportelsőként, a Barcelona másodikként már továbbjutott. A magyar csapat jövő szombaton Spanyolországban lép pályára.