Vágólapra másolva!
A Telekom Baskets Bonn együttesében folytatja pályafutását Simon Balázs, a bajnok és kupagyőztes Kaposvár kosarasa.

"Még a héten aláírjuk a szerződést, amely szerint 2006-ig a német Bundesliga ezüstérmesénél fogok játszani. Valamikor augusztus végén egy időre csatlakozom az új csapatomhoz, ugyanis szeptemberben már az Európa-bajnoki középdöntők következnek" - erősítette meg a somogyiak honlapjának értesülését a 24 éves, 187 centis csillag, hozzátéve: korábban tanulta már a nyelvet, így várhatóan gyorsan beilleszkedik a fiatal, sikeréhes társaságba.

A korábbi főváros gárdája a nemzetközi porondon is érdekelt lesz a 2004/2005-ös idényben, hiszen az elmúlt két évhez hasonlóan elindul az ULEB Kupában. Az Európai Ligák Uniója (ULEB) által kiírt sorozatban bemutatkozik a Debreceni Vadkakasok gárdája is, de a hajdúságiakat az A, a bonniakat pedig a G jelű hatosba sorsolták.

A 21-szeres válogatott Simon Kaposvárott kezdett kosarazni, majd 1996-ban a ZTE tagjaként mutatkozott be az NB I-ben. Négy éve igazolt vissza nevelőegyesületéhez, amellyel két bajnoki címet és egy második helyet szerzett, a Magyar Kupában pedig egy arany- és egy ezüstérmet nyert.