Vágólapra másolva!
Bokasérülést szenvedett néhány napja a Dunaferr elleni extraligás bajnoki mérkőzésen Geiger András válogatott röplabdázó, a Kométa-Kaposvár játékosa. A szerdai, kérésére altatásban végzett műtét sikeres volt, a lábadozó játékost még hazatérte előtt, csütörtökön délelőtt kerestük fel az Uzsoki úti kórházban.

"Semmi komoly, tíz nap múlva varratszedésre kell jönnöm, remélem, utána a mostaninál valamivel formásabb megoldást kapok a bokámra. Akármi is legyen az, egy hónapig leszek gipszben, majd a gyógytorna következik" - mondta Geiger. "Azért remélem, hogy a válogatott májusban induló szezonjára már harcképes leszek, s jó teljesítményt tudok majd nyújtani. Egy hosszabb, a szokásos terhelés nélküli időszak után mindig nehezebb játékba lendülni."

A népszerű röplabdást sokan keresték fel az utóbbi napokban, ki telefonon, ki személyesen. Csapattársai ígéretet tettek, hogy tudásukat felülmúlva igyekeznek játszani már most csütörtökön is, Kazincbarcikán, a nagy vetélytárs otthonában. De hívták Geigert az ellenfelek is, például Schildkraut Krisztián, a Vegyész RC csapatkapitánya.

Bokasérülést szenvedett a női Magyar Kupa keddi, Vasas Opus-Via Óbuda elleni mérkőzésén Czakó Mária, a BSE-FCSM csapatkapitánya is. "Sajnos, a vizsgálatok háromból két bokaszalagnál részleges szakadást állapítottak meg, ezen kívül zúzódásokat és bevérzést találtak" - mondta Czakó. "A péntek délelőtti edzésen kipróbálom, hogy rögzítőkötéssel, fáslizással mit tudok teljesíteni. Ha megy a játék és szükség lesz rám az esti visszavágón, természetesen vállalom a játékot. Ettől függetlenül az már biztos, hogy legalább egy hónapig pihennem kell."

Oszvald György