Vágólapra másolva!
Klubszinten is sikeres a magyar válogatottal idén világbajnok és Világliga-győztes Benedek Tibor: az Itáliában légióskodó olimpiai bajnok balkezes klasszis csapatával, a Pro Reccóval megnyerte első mérkőzését az olasz Szuperkupában.

A kontinentális kupasorozatoktól ebben az idényben távolmaradó, a hazai szériát azonban sajátos módon Supercoppa Europeának, vagyis európai Szuperkupának elkeresztelő taljánok genovai rangadóján Benedek együttese, a Bajnokok Ligájának legutóbbi kiírásában egyébiránt diadalmaskodó Pro Recco izgalmas csatában 7-6-ra verte az előző szezonban még Kásás Tamást és Steinmetz Barnabást is foglalkoztató Posillipo Napolit.

A magyar klasszis egy gólt lőtt, az ő találatával alakult a második negyedben 4-2-re az állás. Rajta kívül két délszláv vendégmunkás jeleskedett még különösképpen: a két gólt elérő Savic és a négy ízben is eredményes Vujasinovic.

A Pro Recco, a Posillipo Napoli és a Brescia két-két alkalommal játszik egymással, majd ezután az első két helyezett az előcsatározások során jobb eredményt elért együttes otthonában száll vízbe a végső győzelemért.