Vágólapra másolva!
Szexuális zaklatás vádjával nyomozás indult az észak-amerikai női profikosárlabda-bajnokság (WNBA) egyik volt játékosa, Latasha Byears ellen. A kosaras két éve botrányosan távozott a Mecsekaljáról is.

A rendőrség értesülése szerint a Los Angeles Sparks által szabadlistára tett 30 éves kitűnőség aktívan közreműködött, amikor három férfi megerőszakolta egyik volt csapattársát a Sacramento Monarchs elleni, június 5-i hazai bajnoki mérkőzést követő partin. Byears a két nappal később rendezett találkozón személyes okok miatt már nem játszott, június 10-én pedig felbontották a szerződését.

A játékos sohasem tartozott a jó magaviseletűek közé: kapták már el gyorshajtásért, de olyan alkalom is akadt, amikor az egyik ellenfeléhez vágta a labdát, s emiatt két mérkőzésre eltiltották.

Két esztendeje a kosaras próbálkozott a Mi-Zo PVSK-nál is, ám a Sparksszal WNBA-címet nyerő játékos két hét és két mérkőzés után váratlanul távozott a Mecsekaljáról. Akkor a baranyaiak szakosztályának munkatársai a bérelt lakásban többrekesznyi üres sörösüveget, vodkáspalackokat és rengeteg szivarmaradványt találtak.