Vágólapra másolva!
Bokaszalag-szakadást szenvedett kispályás focizás közben Nyéki Balázs, a bajnokságban negyedik, s így a legközelebbi szezonban LEN-kupa-részvételre jogosult FTC vízilabdacsapatának egyik erőssége.
Edzőt vált a Fradi

A Népszava információi szerint komoly átrendeződés várható a Ferencváros vízilabdacsapatánál. Lejár ugyanis Gyöngyösi András vezetőedző szerződése, s a hírek arról szólnak, jövőre két egykori szövetségi kapitány, Kásás Zoltán és Horkai György közül valamelyik szakember veheti át a munkát.



Nyéki tavaly már szóhoz jutott a válogatottban is, s ez azért lényeges szempont, mert Kemény Dénes legénységének idei felkészülése a júniusi Eb-re és a júliusi vb-re május 1-jén kezdődik. Gábor Antal szakvéleménye szerint a pólós két hét múlva kaphat olyan speciális gipszcsizmát, amelyikkel vízbe is mehet.

"Nem tudom, benne leszek-e a válogatott keretben, mindenesetre nagyon idegesít ez az egész. Negyedórája ment a foci, még meg sem izzadtam, amikor beleléptem Bíró Ákos lövésébe, aztán utánamentem a labdának, ám a második lépésnél aláfordult a bokám" - mondta a pólós.