Vágólapra másolva!
Ahogy várni lehetett, igaznak bizonyultak azon híresztelések, miszerint a dán FCK nőikézilabda-csapata szerződtette Siti Esztert, a Herz-FTC válogatott irányítóját. Dániai hírek szerint korántsem biztos, hogy a csapat befejezte a magyar erősítést, hiszen lehet, hogy szeretnék megszerezni Farkas Ágnest is.

Annak ellenére, hogy a Ferencváros kézilabda-szakosztályánál állítólag még csak nem is hallottak róla, a dán FCK Handbold szerdai keltezésű hírrel arról számolt be, a dán kézilabda-bajnokság nyolcadik helyén álló csapat hároméves szerződést kötött Siti Eszterrel, a Herz-FTC válogatott irányítójával. A 25 esztendős magyar játékos szerződése 2006. június 30-ig szól. Flemming Östergaard klubelnök elmondta, már régóta figyelték a magyar játékost, s reményét fejezte ki, hogy sokat erősödik vele a klub.

35 milliós hiány a Herz-FTC-nél/sport/csapat/kezilabda/2003040935millios.htmlKézilabdahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=24100

A dán DR televízió közben feltette a kérdést Flemming elnöknek, mennyi valóságalapja van annak, hogy a titkos tervek között szerepel még Farkas Ágnes megszerzése is. Az elnök vonakodó válaszában elismerte, Farkas figyelemre méltó klasszis, de a hírt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánta.