Vágólapra másolva!
Információink szerint nyártól lehet, újabb edzőváltásra kerül sor a Cornexi-Alcoa nőikézilabda-csapatánál. A csapat első számú jelöltje ugyanis az a Kovács Péter, aki májustól otthagyja a szövetségben betöltött szakmai igazgatói funkcióját, s aki korábban azt nyilatkozta, megfelelő ajánlat esetén dolgozna klubcsapatnál.

Amikor február negyedikén elküldte a Cornexi-Alcoa nőikézilabda-csapata Zsiga Gyulát, s helyére házon belüli megoldásként Pánczél Barabást nevezte ki a szakvezetői posztra, a klub vezetősége nem felejtette el odabiggyeszteni: Pánczél megbízatása "határozatlan időre" szól. A tréner az utánpótlást hagyta ott a fontosabb feladat kedvéért, de lehet, nyáron visszatérhet a fiatalokhoz, míg a felnőttek élére új edző kerül.

Nehezen nyert a Fradi/sport/csapat/kezilabda/20030320richardson.html?pIdx=2A nőikézilabda-NB I állása/sport/csapat/kezilabda/20030313anoikezilabdanbi.htmlKézilabdahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=24100

Információink szerint ez a szakember Kovács Péter lehet, aki a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatójaként nyolc év után megvált posztjától, s a Cornexi csapatának elsőszámú edzőjelöltjévé lépett elő. A szakember korábban kijelentette, szeretne komoly feladatot kapni, női vagy férfi csapatnál, számára teljesen mindegy. Természetesen nem hiányozhatott a Cornexi - Herz-FTC bajnoki mérkőzésről sem, ahol érdeklődésünkre nem erősítette meg a feltételezést. "Semmiről nem tudok beszámolni, azért vagyok itt a mérkőzésen, mert érdekel" - felelte a korábbi 323-szoros magyar és 4-szeres világválogatott átlövő, aki megállapodása szerint májusig dolgozik a szövetségben.

Ami a csapat erősítését illeti, egyelőre semmilyen hír nem szivárgott ki, bár a jól értesültek tudni vélik, Lovász Zsuzsanna, a Győri Graboplast ETO jobbszélsőjének szerződtetése is felmerült, s mivel a válogatott játékost családi kötelék fűzi Székesfehérvárhoz, akár még a klubcsere is elképzelhető.