Vágólapra másolva!
Pénteken két edzést tartott, és szombaton is vezényel egy foglalkozást Meszlényi Róbert, a Szeged elleni hazai bajnoki premierre készülő Soproni Postás-Tabán Trafik női kosárlabdacsapatának vezetőedzője.

"Az egészben az a legnagyobb pozitívum, hogy hosszú idő után, sőt azt is mondhatnán, a szezon során először végre együtt készülhet a teljes keret" - mondta Meszlényi. "Az összeszokottság hiánya megmutatkozott a szerdai Ronchetti-kupa találkozó egyes időszakaiban, de remélem, a Szeged ellen már kevesebb hibával, kevésbé hullámzó teljesítményt nyújtva játszik a csapatom, s akkor nem maradhat el a siker az egyébként veszélyes szegediek ellen, amelynek a külső sorában játszik két korábbi Postás-kosaras: Veres Mónika és Mészáros Kornélia."

Trutnovban nagyon hasznos játékkal tért vissza sérülése után Ambrus Erzsébet. A tapasztalt kosaras annyit mondott, reméli, minél hamarabb összeáll a csapat. A combsérülése javul, az előző mérkőzésen, főleg a sprinteknél még óvatosan mozgott, ám amikor "csak" védekezni vagy támadni kellett már eszébe sem jutott az, hogy valaha is fájt a combja.

Botár László

Korábban:

Csak a győzelemnek örülhettek