Vágólapra másolva!
Azt nem lehet mondani, hogy tülekedtek volna a felnőtt játékosok a nőikosárlabda-NB I bajnokcsapata, a MiZo-Pécsi VSK hétfői edzésén, amellyel megkezdte a felkészülést a következő idényre.

Fotó: Laufer László
Keller (labdával), Burgmann
(jobbra) és Darida készül

Így a vasutasok első csapatának szűk keretéből csak Burgmann, Darida, Keller és Szakács volt ott az első pécsi foglalkozáson, amelyet Füzy Ákos pályaedző vezetett. Ő irányítja a továbbiakban is az edzéseket, mert Rátgéber László, a magyar női válogatott szövetségi kapitánya szeptember végéig az Európa-bajnoksággal van elfoglalva.

Burgmannék az Autópark-PVSK NB I B-csoportos együttesével edzenek. A MiZo október 1-én egészül ki, akkor már lesz Rágéber és az összes többi hiányzó, Iványi, Csák, Ujvári, Kalmár Nagy, Károlyi, Tuvic, Delmis, valamint Nikolic.

A hazai bajnokság október 13-án kezdődik, de sorsolás még nincs. Miként Ujvári aláírása is hiányzik még a szerződés-hosszabbítását rögzítő papírról, de mivel ő szóban már elkötelezte magát a pécsiekhez, náluk folytatja, ha hazatér a franciaországi Európa-bajnokságról.

Horváth László

Korábban:

Női kosarasok: vereség Franciaországtól
"Amerikai" magyarral erősít a PVSK