Visszajár a pénz, ha egy orosz megelőz egy britet Rióban

Vágólapra másolva!
A pofátlan kampányairól ismert ír fogadási iroda „pisi szerencse” néven indított kampányában visszaadja a fogadási összeget, ha egy brit vagy ír sportoló egy orosz mögött lesz második az olimpián.
Vágólapra másolva!

A Paddy Power megint belehúzott, és arcba mászó kampánnyal rúg bele egyet az orosz olimpiai csapatba. „Pisi szerencse” nevű akciójuk keretében minden olyan esetben visszaadják a fogadási tételt, ha a sportbarát brit vagy ír győzelemre játszott, de kedvencét megelőzte egy orosz, és így csak második lett.

Minőségi tartalom Forrás: Paddy Power

A Paddy Power szerint ugyanis nyilvánvaló, hogy az orosz sportoló csakis azért győzhetett, mert doppingolt.

„Amikor hallottuk, hogy mi a helyzet az oroszokkal, gyorsan gondolkodni kezdtünk, hogy miként is segíthetnénk a foadóinkon, és ez lett az eredménye – mondta Ken Robertson, az ír fogadóiroda hirdetési vezetője. – Nagyon büszkék vagyunk a kreatív kivitelezésre,

– sütött el egy ide illő tréfát is.

A Paddy Power számtalan „kreatív” ötlete közül mindenképpen kiemelendő a 2012-es foci-Eb-n a dán

Nicklas Bendtner alsónadrágján

megjelenített hirdetés – ami 100 ezer eurójába került a csatárnak.

Az egyik legdurvább húzásuk tavalyra datálható, amikor azt vállalták, hogy szintén visszaadják a fogadási tételeket, ha a felesége meggyilkolása miatt bíróság előtt álló hatszoros paralimpiai bajnok Oscar Pistoriust felmenti a bíróság.

Oscar-idő Forrás: Paddy Power

De az idei foci-Eb-re is jutott egy tréfa – az angol-orosz meccs előtt a londoni orosz nagykövetség elé parkoltak be egy kamionnal, amin Jamie Vardynak, a Leicester City csatárának a zsinórban lőtt 11. – azaz rekordot jelentő – PL-gólját követő, nem éppen irodalmi igényű Twitter-üzenete volt olvasható cirill betűkkel.

Jamie Vardy azt üzeni... Forrás: Paddy Power