Ellenfele elvetetné Berkitől az olimpiai aranyérmet

olimpia, london 2012, Louis Smith, brit tornász és riválias, Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Nagy ellenfele, Louis Smith szerint el kellene venni Berki Krisztiántól az olimpiai aranyérmet, mert ő jobban megérdemli - számolt be a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

"Nekem kellett volna nyernem az aranyat, neki pedig az ezüstöt" - idézi az angol napilap internetes kiadása a lólengés brit ezüstérmesét, aki ugyanannyi pontot ért el a londoni döntőben, mint Berki Krisztián, ám a magyar tornász elegánsabban adta elő a gyakorlatát, így az övé lett az arany.

Forrás: AFP/Thomas Coex

"Nem akarom megosztani az érmeket, az én gyakorlatom sokkal erősebb és nehezebb volt. Újra meg kell vizsgálni őket, és akkor remélem, hogy én kapom meg az aranyat" - fakadt ki Smith. Pedig a londoni döntő után még összeölelkezett Berkivel, és a verseny utáni sajtótájékoztatón is így nyilatkozott: "Először értem el 16.000 fölötti pontszámot egy nagy világversenyen, úgyhogy boldog vagyok. Remélem, Krisztián nemsokára visszavonul, és akkor elkezdhetem nyerni az aranyérmeket" - mondta viccesen Smith, majd hozzátette: "Úgy voltam vele, ha bárki is legyőzne, Berki Krisztián legyen az, büszkeség mögötte másodiknak lenni."