Császár nem játszhat a bronzmeccsen

Vágólapra másolva!
Rá sem tud állni a svédek ellen megsérült lábára, így kénytelen kihagyni a vasárnap délben kezdődő bronzmeccset a horvátok ellen.
Vágólapra másolva!

"Diagnózis: sérült a csont is, ahogy a szalag meghúzta. Ebből meccs már nem nagyon lesz holnap, hiszen rá sem tudok állni ma. Kis pihenő következik, szerencsére nem olyan hosszú! Bízom a srácokban, képesek megcsinálni! Sajnálom, hogy nem segíthetek tovább!!!!" - írta ki Facebook-oldalára a svédek elleni meccsen megsérült Császár Gábor, aki így biztosan nem játszhat a vasárnapi bronzmeccsen a horvátok ellen.

A válogatott orvosa, Erdélyi Gábor azt mondta, Császár folyamatos kezelést kap, ám kevés esélyt lát arra, hogy vasárnap pályára léphessen. "Az effajta ugróízületi sérülések általában 6-8 hét alatt gyógyulnak. Mindent megteszünk természetesen a minél gyorsabb gyógyulás érdekében. A többi játékos állapota megfelelő, komolyabb sérülés nincs, a sorozatterhelés miatt természetesen szinte mindenkit kezelünk a megfelelő módszerekkel, hogy minél jobb állapotban lépjenek pályára a játékosok Horvátország ellen" - jelentette ki.