Kiosztotta Szerbiát a pólóválogatott csapatkapitánya

Vágólapra másolva!
Nehezen viseli a nyomást a döntőbe jutásért játszó szerb vízilabda-válogatott csapatkapitánya, Vanja Udovicic, akik felszólította a nemzetet, hogy hagyják őket békén.
Vágólapra másolva!

"Kérem az egész nemzetet és önöket, újságírókat, hogy hagyjanak bennünket békén, hogy azért játszhassunk, amiért idejöttünk" - idézte a Magyar Szó Udovicicet.

"Vegyék le rólunk a terhet, hagyják békén az összes sportolót, aki itt van. Ők a maximumukat nyújtották, megérdemelten vannak itt Londonban. Senki sem azért jött, hogy a lábát lógassa, hanem hogy Szerbiát a legjobb módon képviselje. Kérem önöket, hogy ne beszéljenek könnyű meccsekről az olimpián, és arról, hogy a vízilabdázók az egyetlenek, akik okkal vannak itt. Még egyszer kérem önöket, ne terheljenek bennünket, amíg véget nem ér a torna. Köszönöm."

A szerbek pénteken este a magyarokat legyőző olaszokkal játszanak a döntőbe jutásért. A másik ágon Horvátország-Montenegró elődöntőt rendeznek.

Egy nappal korábban a szerb Sportske.net főszerkesztője, Djordje Djokic az ország sportvezetését ostorozta, amiért Janics Natasa magyarországnak szerez érmeket, és nem Szerbiának.