Janics Natasa: Nem voltunk elég harapósak

Vágólapra másolva!
Az ezüstérmes Kovács Katalin, Janics Natasa páros mindent kiadott magából, bár utóbbi szerint elképzelhető, hogy az eddig győzelem nélkül álló németek jobban akarták az aranyat.
Vágólapra másolva!

"Most nem tudok örülni az ezüstnek, inkább csalódottság van bennem" - mondta közvetlenül a női kajakpárosok döntője után Kovács Katalin. A Janics Natasával a második helyen végző versenyző szerint le kell ülniük, higgadtan végig kell gondolniuk, mi és miért történt.

"Mi az utolsó centiig küzdöttünk, kiadtunk magunkból mindent, ami most bennünk volt" - mondta Kovács, aki szerint a németek meggyőzően jók voltak. "A németek borzasztóan erősek voltak. Nem mentünk mi sem rossz pályát, de ha edzésen így teljesítünk, akkor visszamegyünk, és még egyszer végigevezzük. A szerdai négyes sikernek nagyon örültem, feldobott, ezért fáj, hogy most nem győztünk megint. Sajnálom, hogy hiába húztuk végig az utolsó centiméterekig, nem volt elég!"

Forrás: Europress/Getty Images/Harry How
Kovácsék nem tudtak örülni az ezüstnek a döntő után

"Kikaptunk, pedig kieveztük magunkat, de ma ennyi erőnk volt" - értékelt a még a 200-as egyesben is érdekelt Douchev-Janics Natasa. "A németeknek a nőknél még nem volt aranyuk, szerdán kikaptak tőlünk négyesben, és lehet, hogy most jobban akarták a győzelmet. Nem égett bennünk az a láng, ami szokott, nem voltunk elég harapósak. Van még egy versenyem, szeretném bebizonyítani, hogy képes vagyok újból győzni."

Janicsot a kislányáról, Milanáról is kérdezték, aki szeptemberben lesz egyéves, de itt volt a helyszínen. "Nem hiszem, hogy érti, mi történik körülötte, szerintem csak annyit érzékel, hogy egy csomó őrült szurkoló üvölt körülötte."