Rióban nem menekül meg Lochte a német teniszezőtől

Andrea Petkovic német teniszező, Fed Cup, 2012
Vágólapra másolva!
Nagyon sajnálja, hogy sérülése miatt lemaradt az olimpiáról Andrea Petkovic, a világranglista 20. helyén álló német teniszezőnő, aki arról álmodik, a 2016-os játékokon végre megismerkedhet az általa legjobb pasinak tartott amerikai úszóval, Ryan Lochte-val.
Vágólapra másolva!

A nőitenisz-világranglista 20. helyén álló német Andrea Petkovic nemcsak nagy szurkolója, de titkos hódolója is az amerikai úszó Ryan Lochte-nak.

A Hamburg Morgenpost szerette volna kiválasztani az olimpia tíz legjobb férfiversenyzőjét, de Petkovic meglepetésre csak egy nevet mondott.

"Én az első tíz helyre Lochte-t tenném" - mondta a 24 éves teniszezőnő, aki áprilisban egy stuttgarti versenyen szenvedett súlyos bokasérülést, és miután nem jött teljesen rendbe, nem indulhatott el az olimpián.

"Még nem tudok teljes erőbedobással edzeni, de lesz négy évem, hogy kiharcoljam az újabb olimpiai részvételt. És remélem, Ryan is ott lesz még Rióban 2016-ban, és akkor ígérem, nem menekül meg előlem" - tette hozzá.

Forrás: AFP/Marijan Murat

Petkovicot valószínűleg felizgatták a Lochte-ról szóló korábbi hírek. Az olimpia előtt édesanyja, Ileana a U.S. Weekly című hetilapban azt mondta róla, fia gyakran megy bele egyéjszakás kalandokba, a sok utazás miatt ugyanis képtelen fenntartani egy állandó kapcsolatot.

Lochte azt is elismerte, hogy az olimpikonok 70-75 százaléka szexel a játékok során. "Néha meg kell tenned, amit meg kell tenned. Az utolsó olimpia idején barátnőm volt, ami elég komoly hiba. Most facéran utazom, úgyhogy London biztosan nagyon jó lesz, izgatottan várom" - fogalmazott Lochte.